8 намерени резултати

избрани теми:
Некатегоризирани 
избрани етикети:
военни паметници 
одобрен

Регистър на военните паметници в област Пловдив

Регистър на военните паметници в област Пловдив

военни паметници
одобрен

РЕГИСТЪР НА ВОЕННИТЕ ПАМЕТНИЦИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБШИНА КАРНОБАТ

РЕГИСТЪР НА ВОЕННИТЕ ПАМЕТНИЦИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБШИНА КАРНОБАТ

военни паметници
одобрен

Регистър на военните паметници

Регистър на военните паметници на територията на община Перущица

военни паметници
одобрен

Регистър на военните паметници на територията на община Иваново

Войнишки паметници и гробове на територията на община Иваново

военни паметници
одобрен

Списък на военните паметници в Община "Родопи"

Списък на военните паметници

военни паметници
одобрен

Регистър на военните паметници на територията на Община Грамада

Регистър на военните паметници на територията на Община Грамада

военни паметници