5 намерени резултата

избрани теми:
Некатегоризирани 
одобрен

Областна транспортна схема - област Хасково

Областна транспортна схема - област Хасково

одобрен
одобрен
одобрен

Регистър на държавната собственост на територията на област Хасково

Регистър на държавната собственост на територията на област Хасково

одобрен

Регистър на язовирите на територията на област Хасково

Регистър на язовирите на територията на област Хасково