1 намерен резултат

избрани теми:
Транспорт 
избрани етикети:
градски транспорт  маршрутна мрежа 
одобрен

Маршрутна мрежа и разписания

Данни за маршрутната мрежа, маршрутните промени и разсписанията на маршрутите в гр. Русе

градски транспорт Данни за маршрутната мрежа маршрутна мрежа обществен транспорт