6 намерени резултата

избрани теми:
Правителство, публичен сектор 
одобрен
одобрен

Статистика за брой регистрации и дерегистрации по настоящ адрес 2020

Статистика за брой регистрации и дерегистрации по настоящ адрес

одобрен
одобрен

Национален класификатор на локализационните единици 2019 г.

Национален класификатор на локализационните единици 2019 г.

одобрен

Статистика за брой регистрации и дерегистрации по настоящ адрес 2019

Статистика за брой регистрации и дерегистрации по настоящ адрес

одобрен