1 намерен резултат

избрани теми:
Некатегоризирани 
избрани етикети:
собственост  имоти 
одобрен

Главен регистър Държавна собственост, воден до 2007 г ОА Монтана

Главен регистър Държавна собственост, воден до 2007 г

държавна имоти регистър собственост